Top

Aktuellt

Här kan du följa Landsbrovillans aktuella händelser

23 december

Landsbrovillan önskar God Jul och Gott Nytt År!

Året går mot sitt slut och vi ser med tacksamhet och glädje tillbaka på givande samarbeten och nöjda kunder. Vi ser nu fram emot ett nytt år med nya spännande husprojekt! Vi håller stängt under jul- och nyårshelgerna och är åter på kontoret den 9 januari. Välkomna!

Läs mer
4 november

Nya spännande interiörbilder

Läs mer
8 juli

Vi önskar trevlig sommar!

Under veckorna 28-31 håller vi semesterstängt och är åter tillbaka vecka 32. Vi på Landsbrovillan vill önska er en riktigt trevlig sommar!

Läs mer
7 juli

Tomter i Djurseryd

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende! I ett naturnära läge med fin utsikt ner mot sjön kan vi nu erbjuda två tomter, Djurseryd 23 och Djurseryd 24. För mer information, se Fastighetsbyrån Nässjös hemsida.

Läs mer
17 februari

Ny katalog kommer våren 2022!

Nu under våren släpper vi en ny huskatalog. Som en bonus släpper vi dessutom flera nya husmodeller, allt från det moderna ladhuset till det klassiska 1.5-planshuset. Håll utkik!

Läs mer
22 december

God Jul önskar vi på Landsbrovillan!

Året går mot sitt slut och vi ser med tacksamhet och glädje tillbaka på givande samarbeten och nöjda kunder. Nu laddar vi om och ser fram emot ett nytt spännande år. Vi håller stängt mellan 24 december och 2 januari. Varmt välkomna till oss den 3 januari!

Läs mer
7 september

Vi söker snickare

Vi behöver förstärkning till vår produktion i Landsbro och söker därför snickare. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter innefattande allt från att bygga väggar och bjälklag till fönstersättning. I denna rekrytering samarbetar vi med Empleo, som sköter hela rekryteringsprocessen. Ansökningar och frågor hänvisas därmed till Empleo Vetlanda. https://empleo.recman.no/job.php?job_id=226922 Välkommen med din ansökan!

Läs mer
9 juli

Vi önskar en trevlig sommar!

Under veckorna 28-31 håller vi semesterstängt och är åter tillbaka vecka 32. Vi på Landsbrovillan vill önska er en riktigt trevlig sommar!

Läs mer
8 juli

Sommaravslutning

I år passade vi på Landsbrovillan på att ha en lite mer aktiv sommaravslutning. Höghöjdsbana, grillning och soligt väder. Perfekt avslutning på våren/sommaren 2021.

Läs mer
2 juli

En vår full av spännande husprojekt

Våren har sprungit iväg och tiden har fyllts ut med husleveranser till våra kunder. Allt från fritidshus vid havet till villa på landet har lämnat fabriken i Landsbro. Nedanstående bilder visar några av våra kunders projekt. Bilderna är tagna mitt under byggnationen.

Läs mer
2 februari

Landsbrovillan 89 i vinterskrud

I Stockholm ligger denna fina villa, nu i ett vackert snölandskap. Huset monterades under 2020 och kunden är i full gång att färdigställa insidan. Planlösningar på Landsbrovillan 89 hittar du under Våra hus - Våra villor. Vi anpassar gärna utifrån dina önskemål så att det ska passa just din familj och din tomt.

Läs mer
24 december

God Jul och Gott Nytt År önskar Landsbrovillan!

Trots att det varit ett märkligt år på många sätt så vill vi på Landsbrovillan passa på att tacka för ett året 2020! Vi ser fram emot ett nytt år med nya spännande husprojekt. Vi håller stängt mellan 24 december och 3 januari. Varmt välkomna till oss den 4 januari!

Läs mer
23 december

Vår modell Landsbrovillan 89 har blivit ett pepparkakshus!

Detta imponerande pepparkakshus kom från våra kunder Fam. Jutterström. Nu finns inte bara Landsbrovillan 89 på deras tomt utan också i pepparkaksform inomhus. Både bygge och foto står Isabelle Jutterström för.

Läs mer
16 november

Det populära ladhuset

Ladhusen är populära. En rak länga med högt tak som är ekonomiska att bygga och i en stil som påminner om svenska lador.

Läs mer
30 oktober

Vi söker en ny ritare!

Vi behöver förstärkning till vårt kontor i Landsbro och söker därför en ny ritare. Tjänsten som ritare innefattar allt från förslagsritningar och bygglovsritningar till monterings- och tillverkningsritningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, som sköter hela rekryteringsprocessen. Ansökningar och frågor hänvisas därmed till Wikan Personal. Välkommen med din ansökan!

Läs mer
20 oktober

Hösten är full av monteringar

September och Oktober har varit fulla med spännande stommonteringar till våra kunder. Både fritidshus och villor har levererats till flera platser i landet. Se nedanstående bilder för inspiration från några av våra kundanpassade hus.

Läs mer
2 oktober

Första spadtaget på Kapelluddens camping!

Glädjen var stor när första "spadtaget" togs av kommunalrådet Ilko Corkovic på Kapelluddens campings nya stugby.

Läs mer
3 juli

Trevlig sommar!

Under veckorna 28-31 håller vi semesterstängt och är åter tillbaka vecka 32. Vi på Landsbrovillan vill önska er en riktigt trevlig sommar!

Läs mer
16 mars

Vårtips från arkitekten

Ska du köpa en tomt och välja ett passande hus? Arkitekten Bernt Gustavzon ger några av sina bästa tips för hur du kan tänka.

Läs mer
16 mars

Vi ritar och bygger personliga hus!

Se här ett exempel på hur vi har gjort skisser åt en kund som har en sjötomt med vacker utsikt.

Läs mer
27 januari

I samspel med Ölands karga natur finner vi detta kundanpassade fritidshus

Vid första anblick kan detta fritidshus likna ett Landsbrovillan 120 men efter att kunden valt att förända planlösningen samt gjort personliga val gällande material och kulörer blir detta fritidshus unikt.

Läs mer
24 januari

Fredagsfika från en nöjd kund

Det var glada medarbetare denna fredag efter att en nöjd kund visat sin uppskattning med att bjuda på smörgåstårta.

Läs mer
20 december

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Landsbrovillan vill passa på att tacka för ett bra 2019. Vi ser fram emot ett nytt år med nya spännande husprojekt.

Läs mer
4 oktober

Leverans av årets pampigaste villa

Idag gick stom-leveransen av en tvåplansvilla med en boyta på 388 kvadratmeter från Landsbrovillans fabrik för att monteras på ett drömläge precis vid vattnet.

Läs mer
17 september

Landsbrovillan levererar stommen till lägenhetsprojekt mitt i centrala Borgholm

Nu har monteringen av gemenskapsboendet BoSamshuset mitt i centrala Borgholm dragit igång där Landsbrovillan AB levererar stommen.

Läs mer

Kan vi hjälpa dig?