Top

En vår full av spännande husprojekt

Våren har sprungit iväg och tiden har fyllts ut med husleveranser till våra kunder. Allt från fritidshus vid havet till villa på landet har lämnat fabriken i Landsbro. Nedanstående bilder visar några av våra kunders projekt. Bilderna är tagna mitt under byggnationen.

En vår full av spännande husprojekt

2 juli

Tillbyggnad av ett fritidshus på västkusten. Den moderna huskroppen med svart panel och stora glaspartier byggs samman med en klassisk röd stuga. Tillbyggnaden har stora fönster och glaspartier i tre riktningar vilket ger ett otroligt ljusinsläpp. 

 

 

Ett högt beläget fritidshus med sjöutsikt. Huset är helt anpassat efter kundens önskemål. Fasaden med lasyr gör att huset smälter in i naturen. 

 

 

 

En vacker villa i New England-stil. Huset är byggt i vinkel där den den stora huskroppen har ett loft och den mindre huskroppen med kök och matplats har ryggåstak. Husets vinkel skapar som en härlig innergård mot baksidan. 

 

 

Ett modernt fritidshus precis intill naturen. Huset är helt kundanpassat och har stora glaspartier som ger ordentligt med ljusinsläpp och fångar in naturen utanför. Panelen ska behandlas med tjärvitriol. 

 

 

Ett vackert fritidshus som snart har en härlig balkong på gaveln. Kunden har utgått från standardmodellen Båstad men anpassat efter sina egna behov.

Kan vi hjälpa dig?