Top

B2B

Samarbeten är viktigt för oss på Landsbrovillan. En stor del av vår verksamhet handlar om nära samverkan med andra företag inom bygg- och fastighetssektorn. Projekten kan variera i omfång beroende på hur behoven ser ut. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Landsbrovillans styrka är vår förmåga att jobba kundanpassat.

Oavsett vad våra företagskunder vill ha eller behöver har vi lösningarna. Det kan handla om allt från enstaka stommar till att vi finns med i hela processen från bygglovshandlingar till komplett materialleverans.

Vi är ständigt öppna för nya samarbeten! Är du företagare inom bygg- eller fastighetsbranschen och söker en samarbetspartner som sätter kvalitet, enkelhet och flexibilitet i centrum, tveka inte att höra av dig till oss.

”Landsbrovillan gör att vi kommer fort fram i våra projekt”

Hallbergs Hus med bas i Enköping är kund hos Landsbrovillan sedan drygt tio år tillbaka. 2012 köpte företaget 17 radhus och efter det har samarbetet fortsatt. Landsbrovillan levererar stommar till både flerfamiljshus och villor medan Hallbergs Hus står för monteringen.

-Vi upplever att vi kommer fort fram i våra projekt med den här lösningen. Alternativet för oss hade varit att bygga med lösvirke. Nu kan vi använda väggelement som gör att vi på en-två dagar har ett tätt hus, säger Petter Hallberg.

Han uppskattar att det finns utrymme för skräddarsydda lösningar och att allt från dialog till leveranser flyter på.

-Det fungerar alltid väldigt smidigt. Det är enkelt att ha diskussioner kring planlösningar och utformningar. Landsbrovillan är snabba och flexibla, jag skulle absolut rekommendera dem om man är ute efter liknande samarbeten.

Hej husdrömmare!

Vill du ha kontakt med oss?