Top

Så här går det till

NÄR DU BESTÄLLER ETT HUS FRÅN LANDSBROVILLAN

Tillsammans går vi igenom era önskemål och behov av boendet samt platsen där ni ska bygga. Antingen anpassar vi något av våra egna hus efter dina önskemål, eller också så utgår vi från dina skisser eller ritningar. Vi specificerar också vilka dörrar, fönster och andra viktiga detaljer som ska finnas i ditt hus.

Därefter tar vi fram ett övergripande förslag med planritning och ett kostnadsförslag. När du har funderat igenom och gjort de sista ändringarna – ofta kommer man ju på nya idéer under resans gång – så tar vi fram en skarp ritning och en slutlig offert för ditt godkännande och hjälper er med de handlingar som behövs för bygglovsansökan. Sedan skriver vi kontrakt och bestämmer tid för leverans!

Ett hus från Landsbrovillan levereras med montering på en av kunden färdigställd platta. Det betyder att du ansvarar för bygglov och att du tillsammans med din byggfirma löser förberedelserna i form av en platta med vatten och avlopp, fiber och andra bekvämligheter. Det är också byggfirman som färdigställer huset på plats. Om du inte själv har kontakt med bra byggare så kan vi på vissa orter rekommendera en av våra utvalda samarbetspartner.

Hej husdrömmare!

Vill du ha kontakt med oss?