Top

Landsbrovillan – småländsk husbyggar-tradition

Landsbrovillan är familjeföretaget med generationers erfarenheter av husbyggande. Under många år har vi tillverkat fritidshus under namnet Landsbrostugan, men i dag gör vi ingen skillnad på villor och fritidshus. Det är ju självklart att ett nytt hus ska ha samma bekväma standard och kvalitet, varje dag, året runt. Vi bygger helt enkelt vackra hus för olika ändamål.

Vi är kända för vår lyhördhet och vår förmåga att kombinera personlig service med professionalism. Hos oss möts du av ett genuint engagemang och får raka besked genom hela processen. Vi gör vårt yttersta för att skapa ett unikt boende efter dina önskemål men lovar heller aldrig något som vi inte kan hålla. Som de smålänningar vi är, har vi alltid fötterna på jorden samtidigt som vi älskar att få vara med och skapa smarta lösningar och förverkliga visioner.  

Vår tillverkning finns i småländska Landsbro som är en ort med mångårig husbyggartradition. Det innebär att vi har erfarna och skickliga snickare som verkligen kan bygga hus, och som lägger ner sin själ i varje detalj. Våra hus kännetecknas av rejäla reglar, väl tilltagen isolering och estetisk känsla. I våra trakter finns också många av Sveriges mest välrenommerade tillverkare av fönster, dörrar och andra material vilket gör att vi kan erbjuda dig stor valfrihet och genomgående hög kvalitet.

Många säger att det är lättare att påverka hos oss. Det beror på att vi har både inställningen och produktionen som krävs. Vi tycker att det är självklart att du ska kunna förverkliga ditt drömboende utan kompromisser.
I vår flexibla produktion kan vi lösa det mesta, och behöver inte tvinga in dig i mallar och moduler som bestämts av någon annan.

Vi har inga säljkontor eller externa säljare. Istället får du en personlig kontakt hos oss i Landsbro som sedan tar ansvar för just ditt hus, hela vägen. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt beslut och kunna njuta av att planera och låta uppföra ett alldeles eget hus. Vi behandlar ditt hus som en individ och det byggs av hantverksskickliga snickare i vår ljusa och rymliga fabrik. Vi jobbar bara med kvalitetsmaterial – helst från lokala, småländska leverantörer som är lika petnoga som vi – och allt förvaras torrt och fint under tak.

Kan vi hjälpa dig?